Ενοικιαζόμενα για διακοπές στην Πάντοβα, στην Ιταλία

Ψάξτε και συγκρίνετε ενοικιαζόμενα για διακοπές στην Πάντοβα, στην Ιταλία από εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες και εξοικονομήστε χρήματα

Πάντοβα, Veneto, Ιταλία
25 Ιουν — 26 Ιουν2
Πάντοβα, Veneto, Ιταλία
Σαβ 25.6
Κυρ 26.6
...και άλλα

Πάντοβα - Πού να μείνετε

Ξενοδοχεία σε δημοφιλείς περιοχές της πόλης στην Ιταλία
Ενοικιαζόμενα για διακοπές σε δημοφιλείς περιοχές της πόλης στην Ιταλία

Πάντοβα - Δεδομένα που αφορούν τη διαμονή

 • Πάντοβα - Πόσο κοστίζει ένα ενοικιαζόμενο για διακοπές;

  74€/βράδυ είναι μια μέση τιμή για ενοικιαζόμενα για διακοπές στην περιοχή Πάντοβα, για όλο το έτος. Οι τιμές των ενοικιαζόμενων διαφέρουν, με τον Απρίλιος να θεωρείται ο ακριβότερος μήνας και τον Οκτώβριος ο φθηνότερος. Οι χρήστες της HotelsCombined πρόσφατα βρήκαν ενοικιαζόμενα για διακοπές στην περιοχή Πάντοβα από μόλις 28€/βράδυ. Γενικά, τα ενοικιαζόμενα για διακοπές στην περιοχή Πάντοβα με 67€ ή λιγότερο θεωρούνται καλή προσφορά.

 • Ποια είναι η καλύτερη περιοχή για διαμονή στην πόλη Πάντοβα;

  Η περιοχή Centre είναι η καλύτερη επιλογή για διαμονή στην πόλη Πάντοβα με βάση τα δεδομένα των χρηστών μας. Από όλους τους χρήστες μας που έψαχναν για ενοικιαζόμενα στην πόλη Πάντοβα, το 98% αναζητούσε διαμονή στην περιοχή Centre πέρυσι. Το Tourism E Business Superior Rooms είναι το δημοφιλέστερο ενοικιαζόμενο στην περιοχή Centre της πόλης Πάντοβα.

 • Υπάρχουν ενοικιαζόμενα στην περιοχή Πάντοβα που διαθέτουν την παροχή “kitchenette”;

  Ναι, υπάρχει ένα ενοικιαζόμενο στην περιοχή Πάντοβα με την παροχή “kitchenette”. Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, 1 ενοικιαζόμενο προσφέρει αυτήν τη δημοφιλή παροχή στην περιοχή Πάντοβα. Το Erïk Langer Pedrocchi Suites είναι δημοφιλές ενοικιαζόμενο στους χρήστες της HotelsCombined που αναζητούν αυτό το συγκεκριμένο προνόμιο.

 • Υπάρχουν ενοικιαζόμενα για διακοπές της κατηγορίας Ξενώνας στην περιοχή Πάντοβα;

  Ναι, υπάρχουν 71 ενοικιαζόμενα για διακοπές τύπου "Ξενώνας" στην περιοχή Πάντοβα. Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το B&B Le Tre Grazie είναι αυτήν τη στιγμή το δημοφιλέστερο κατάλυμα τύπου "Ξενώνας" στην πόλη.