Ενοικιαζόμενα για διακοπές σε Ōtsu, στην Ιαπωνία

Ψάξτε και συγκρίνετε ενοικιαζόμενα για διακοπές σε Ōtsu, στην Ιαπωνία από εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες και εξοικονομήστε χρήματα

Ōtsu, Ιαπωνία
17 Αυγ — 18 Αυγ2
Ōtsu, Ιαπωνία
Τετ 17.8
Πεμ 18.8
...και άλλα
Ξενοδοχεία σε δημοφιλείς περιοχές της πόλης στην Ιαπωνία
Ενοικιαζόμενα για διακοπές σε δημοφιλείς περιοχές της πόλης στην Ιαπωνία

Ōtsu - Δεδομένα που αφορούν τη διαμονή

  • Ōtsu - Πόσο κοστίζει ένα ενοικιαζόμενο για διακοπές;

    118€/βράδυ είναι μια μέση τιμή για ενοικιαζόμενα για διακοπές στην περιοχή Ōtsu, για όλο το έτος. Οι τιμές των ενοικιαζόμενων διαφέρουν, με τον Σεπτέμβριος να θεωρείται ο ακριβότερος μήνας και τον Ιούλιος ο φθηνότερος. Οι χρήστες της HotelsCombined πρόσφατα βρήκαν ενοικιαζόμενα για διακοπές στην περιοχή Ōtsu από μόλις 61€/βράδυ. Γενικά, τα ενοικιαζόμενα για διακοπές στην περιοχή Ōtsu με 118€ ή λιγότερο θεωρούνται καλή προσφορά.

  • Ποια είναι η καλύτερη περιοχή για διαμονή στην πόλη Ōtsu;

    Η περιοχή Shimogyo είναι η καλύτερη επιλογή για διαμονή στην πόλη Ōtsu με βάση τα δεδομένα των χρηστών μας. Από όλους τους χρήστες μας που έψαχναν για ενοικιαζόμενα στην πόλη Ōtsu, το 99% αναζητούσε διαμονή στην περιοχή Shimogyo πέρυσι. Το Apartment Hotel 7key S Kyoto είναι το δημοφιλέστερο ενοικιαζόμενο στην περιοχή Shimogyo της πόλης Ōtsu.

  • Υπάρχουν ενοικιαζόμενα για διακοπές της κατηγορίας Ryokan στην περιοχή Ōtsu;

    Ναι, υπάρχουν 15 ενοικιαζόμενα για διακοπές τύπου "Ryokan" στην περιοχή Ōtsu. Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το Biwako Ryokusuitei είναι αυτήν τη στιγμή το δημοφιλέστερο κατάλυμα τύπου "Ryokan" στην πόλη.