Ενοικιαζόμενα για διακοπές σε Noida, στην Ινδία

Ψάξτε και συγκρίνετε ενοικιαζόμενα για διακοπές σε Noida, στην Ινδία από εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες και εξοικονομήστε χρήματα

Noida, Ούταρ Πραντές, Ινδία
2 Ιουλ — 3 Ιουλ2
Noida, Ούταρ Πραντές, Ινδία
Σαβ 2.7
Κυρ 3.7
...και άλλα
Ξενοδοχεία σε δημοφιλείς περιοχές της πόλης στην Ινδία
Ενοικιαζόμενα για διακοπές σε δημοφιλείς περιοχές της πόλης στην Ινδία

Noida - Δεδομένα που αφορούν τη διαμονή

  • Noida - Πόσο κοστίζει ένα ενοικιαζόμενο για διακοπές;

    28€/βράδυ είναι μια μέση τιμή για ενοικιαζόμενα για διακοπές στην περιοχή Noida, για όλο το έτος. Οι τιμές των ενοικιαζόμενων διαφέρουν, με τον Απρίλιος να θεωρείται ο ακριβότερος μήνας και τον Ιούνιος ο φθηνότερος. Οι χρήστες της HotelsCombined πρόσφατα βρήκαν ενοικιαζόμενα για διακοπές στην περιοχή Noida από μόλις 9€/βράδυ. Γενικά, τα ενοικιαζόμενα για διακοπές στην περιοχή Noida με 24€ ή λιγότερο θεωρούνται καλή προσφορά.

  • Ποια είναι η καλύτερη περιοχή για διαμονή στην πόλη Noida;

    Η περιοχή Central Delhi είναι η καλύτερη επιλογή για διαμονή στην πόλη Noida με βάση τα δεδομένα των χρηστών μας. Από όλους τους χρήστες μας που έψαχναν για ενοικιαζόμενα στην πόλη Noida, το 99% αναζητούσε διαμονή στην περιοχή Central Delhi πέρυσι. Το Centrally Located Entire Apartment Near Ito είναι το δημοφιλέστερο ενοικιαζόμενο στην περιοχή Central Delhi της πόλης Noida.

  • Υπάρχουν ενοικιαζόμενα για διακοπές της κατηγορίας Ξενοδοχείο κατοικιών στην περιοχή Noida;

    Ναι, υπάρχουν 8 ενοικιαζόμενα για διακοπές τύπου "Ξενοδοχείο κατοικιών" στην περιοχή Noida. Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το Savoy Suites Noida είναι αυτήν τη στιγμή το δημοφιλέστερο κατάλυμα τύπου "Ξενοδοχείο κατοικιών" στην πόλη.