Ενοικιαζόμενα για διακοπές στο Μάλμε, στη Σουηδία

Ψάξτε και συγκρίνετε ενοικιαζόμενα για διακοπές στο Μάλμε, στη Σουηδία από εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες και εξοικονομήστε χρήματα

Μάλμε, Σουηδία
1 Ιουλ — 2 Ιουλ2
Μάλμε, Σουηδία
Παρ 1.7
Σαβ 2.7
...και άλλα
Ενοικιαζόμενα για διακοπές σε δημοφιλείς περιοχές της πόλης στη Σουηδία
Ξενοδοχεία σε δημοφιλείς περιοχές της πόλης στη Σουηδία

Μάλμε - Δεδομένα που αφορούν τη διαμονή

  • Μάλμε - Πόσο κοστίζει ένα ενοικιαζόμενο για διακοπές;

    84€/βράδυ είναι μια μέση τιμή για ενοικιαζόμενα για διακοπές στην περιοχή Μάλμε, για όλο το έτος. Οι τιμές των ενοικιαζόμενων διαφέρουν, με τον Ιούνιος να θεωρείται ο ακριβότερος μήνας και τον Ιούνιος ο φθηνότερος. Οι χρήστες της HotelsCombined πρόσφατα βρήκαν ενοικιαζόμενα για διακοπές στην περιοχή Μάλμε από μόλις 58€/βράδυ. Γενικά, τα ενοικιαζόμενα για διακοπές στην περιοχή Μάλμε με 78€ ή λιγότερο θεωρούνται καλή προσφορά.

  • Ποια είναι η καλύτερη περιοχή για διαμονή στην πόλη Μάλμε;

    Η περιοχή Norr είναι η καλύτερη επιλογή για διαμονή στην πόλη Μάλμε με βάση τα δεδομένα των χρηστών μας. Από όλους τους χρήστες μας που έψαχναν για ενοικιαζόμενα στην πόλη Μάλμε, το 96% αναζητούσε διαμονή στην περιοχή Norr πέρυσι. Το Lovely room in the heart of Malmö close to Copenhagen είναι το δημοφιλέστερο ενοικιαζόμενο στην περιοχή Norr της πόλης Μάλμε.

  • Υπάρχουν ενοικιαζόμενα για διακοπές της κατηγορίας Θέρετρο στην περιοχή Μάλμε;

    Ναι, υπάρχει 1 ενοικιαζόμενο για διακοπές τύπου "Θέρετρο" στην περιοχή Μάλμε. Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το First Camp Malmo είναι αυτήν τη στιγμή το δημοφιλέστερο κατάλυμα τύπου "Θέρετρο" στην πόλη.