Ενοικιαζόμενα για διακοπές σε Μάαστριχτ, στην Ολλανδία

Ψάξτε και συγκρίνετε ενοικιαζόμενα για διακοπές σε Μάαστριχτ, στην Ολλανδία από εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες και εξοικονομήστε χρήματα

Μάαστριχτ, Ολλανδία
17 Αυγ — 18 Αυγ2
Μάαστριχτ, Ολλανδία
Τετ 17.8
Πεμ 18.8
...και άλλα

Μάαστριχτ - Πού να μείνετε

Ξενοδοχεία σε δημοφιλείς περιοχές της πόλης στην Ολλανδία
Ξενοδοχεία σε δημοφιλείς γειτονιές της πόλης Μάαστριχτ
Ενοικιαζόμενα για διακοπές σε δημοφιλείς περιοχές της πόλης στην Ολλανδία

Μάαστριχτ - Δεδομένα που αφορούν τη διαμονή

 • Μάαστριχτ - Πόσο κοστίζει ένα ενοικιαζόμενο για διακοπές;

  123€/βράδυ είναι μια μέση τιμή για ενοικιαζόμενα για διακοπές στην περιοχή Μάαστριχτ, για όλο το έτος. Οι τιμές των ενοικιαζόμενων διαφέρουν, με τον Μάιος να θεωρείται ο ακριβότερος μήνας και τον Ιανουάριος ο φθηνότερος. Οι χρήστες της HotelsCombined πρόσφατα βρήκαν ενοικιαζόμενα για διακοπές στην περιοχή Μάαστριχτ από μόλις 49€/βράδυ. Γενικά, τα ενοικιαζόμενα για διακοπές στην περιοχή Μάαστριχτ με 98€ ή λιγότερο θεωρούνται καλή προσφορά.

 • Ποιο είναι το κοντινότερο ενοικιαζόμενο για διακοπές στην περιοχή Αεροδρόμιο Μάαστριχτ Maastricht/Aachen;

  Εάν ψάχνετε ενοικιαζόμενα στην περιοχή Μάαστριχτ που βρίσκονται κοντά στο Αεροδρόμιο Μάαστριχτ Maastricht/Aachen, το κοντινότερο είναι το Appartementen Leonardus που απέχει 6,3 χλμ..

 • Υπάρχουν ενοικιαζόμενα στην περιοχή Μάαστριχτ που διαθέτουν την παροχή “kitchenette”;

  Ναι, υπάρχει ένα ενοικιαζόμενο στην περιοχή Μάαστριχτ με την παροχή “kitchenette”. Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, 1 ενοικιαζόμενο προσφέρει αυτήν τη δημοφιλή παροχή στην περιοχή Μάαστριχτ. Το Appartementen Leonardus είναι δημοφιλές ενοικιαζόμενο στους χρήστες της HotelsCombined που αναζητούν αυτό το συγκεκριμένο προνόμιο.

 • Υπάρχουν ενοικιαζόμενα για διακοπές της κατηγορίας Bed & Breakfast στην περιοχή Μάαστριχτ;

  Ναι, υπάρχουν 32 ενοικιαζόμενα για διακοπές τύπου "Bed & Breakfast" στην περιοχή Μάαστριχτ. Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το B&B De Hofnar είναι αυτήν τη στιγμή το δημοφιλέστερο κατάλυμα τύπου "Bed & Breakfast" στην πόλη.