Ενοικιαζόμενα για διακοπές στη Βόννη, στη Γερμανία

Ψάξτε και συγκρίνετε ενοικιαζόμενα για διακοπές στη Βόννη, στη Γερμανία από εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες και εξοικονομήστε χρήματα

Βόννη, Γερμανία
2 Ιουλ — 3 Ιουλ2
Βόννη, Γερμανία
Σαβ 2.7
Κυρ 3.7
...και άλλα
Ξενοδοχεία σε δημοφιλείς περιοχές της πόλης στη Γερμανία
Ενοικιαζόμενα για διακοπές σε δημοφιλείς περιοχές της πόλης στη Γερμανία

Βόννη - Δεδομένα που αφορούν τη διαμονή

  • Βόννη - Πόσο κοστίζει ένα ενοικιαζόμενο για διακοπές;

    76€/βράδυ είναι μια μέση τιμή για ενοικιαζόμενα για διακοπές στην περιοχή Βόννη, για όλο το έτος. Οι τιμές των ενοικιαζόμενων διαφέρουν, με τον Οκτώβριος να θεωρείται ο ακριβότερος μήνας και τον Νοέμβριος ο φθηνότερος. Οι χρήστες της HotelsCombined πρόσφατα βρήκαν ενοικιαζόμενα για διακοπές στην περιοχή Βόννη από μόλις 26€/βράδυ. Γενικά, τα ενοικιαζόμενα για διακοπές στην περιοχή Βόννη με 62€ ή λιγότερο θεωρούνται καλή προσφορά.

  • Ποια είναι η καλύτερη περιοχή για διαμονή στην πόλη Βόννη;

    Η περιοχή Bad Godesberg είναι η καλύτερη επιλογή για διαμονή στην πόλη Βόννη με βάση τα δεδομένα των χρηστών μας. Από όλους τους χρήστες μας που έψαχναν για ενοικιαζόμενα στην πόλη Βόννη, το 100% αναζητούσε διαμονή στην περιοχή Bad Godesberg πέρυσι. Το A&S Ferienwohnungen Roonstraße είναι το δημοφιλέστερο ενοικιαζόμενο στην περιοχή Bad Godesberg της πόλης Βόννη.

  • Υπάρχουν ενοικιαζόμενα για διακοπές της κατηγορίας Ξενοδοχείο κατοικιών στην περιοχή Βόννη;

    Ναι, υπάρχουν 9 ενοικιαζόμενα για διακοπές τύπου "Ξενοδοχείο κατοικιών" στην περιοχή Βόννη. Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, το Living Hotel Kanzler είναι αυτήν τη στιγμή το δημοφιλέστερο κατάλυμα τύπου "Ξενοδοχείο κατοικιών" στην πόλη.